glasfasad

Glasfasader

Våra fasadlösningar bygger på välbeprövad teknik och uppfyller marknadens högsta krav avseende isolerförmåga och täthet, estetik och design samt underhållsfrihet.
Produkterna är utvecklade för stabil, tät och säker uppbyggnad av samtliga förekommande självbärande fasadtyper som curtain walling, elementfasader och helglasfasader s.k. structural glazing. Fasadmaterial som glas, natursten och metallkassetter kan integreras i våra fasadlösningar. Glasen anpassas till det unika projektets behov. Exempel på glasfunktioner är isolervärde, personskydd, solskydd eller självrengörande glas.

Glasfasader

Allt inom glasfasader. Från mindre skyltfönster och inredningsglas, till hela fasader, glastak och väggar. Vi levererar & monterar i shoppincentrum, hotell, kontor och andra offentliga miljöer.

fasad

Aluminiumpartier

Lång erfarenhet av montage av aluminiumpartier. Tillsammans med dig som beställare tar vi fram den bästa lösningen. På så vis finns vi med dig hela vägen från beställning till färdigt resultat.

alu

Metallpartier

Hos oss kan du även få hjälp med glasade brandklassade dörrar, entréer och väggpartier för inomhusbruk och i fasad. Vi erbjuder självklart även också montage och underhåll av metallpartier.

metal