Projektledare till glasfasader norr i Stockholm

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om anställningen

Lönetyp: Fast månadslön.

Placeringsort: Stockholm

Kontaktperson

Elin Bejegård – HR-konsult

elin@glasfasadernorr.se

Sista ansökningsdag

2020-08-31

Är du en serviceinriktad person som motiveras av ett helhetsansvar? Vi söker dig som är bra på att bygga relationer och har intresse av att arbeta i en samordnande roll där du ges förutsättning att utvecklas och skapa framgång i ett innovativt bolag!

Glasfasader Norr är ett växande bolag inom komplexa glaslösningar och söker nu förstärkning av en projektledare till vårt team. Vi är ett flexibelt och nytänkande företag som strävar efter att skapa långsiktigarelationer med våra kunder och samarbetspartners. Hos oss blir du en betydelsefull del av ett engagerat och kompetent team som tillsammans har ambitionen att vara den partner som förverkligar visioner.

Din vardag

Som projektledare på Glasfasader Norr är du en nyckelperson för vår verksamhet genom din roll att driva och leda projektplanen från idé till färdig produkt. Detta innebär att du har stora påverkansmöjligheter då du ansvarar från projektstart till slutligt överlämnande till kund.Hos oss har du en varierande roll där ingen dag är den andra lik. Det råder korta beslutsvägar och du ansvarar för såväl stora som små projekt, parallellt med varandra.

Du ingår i ett team med projektledare och rapporterar direkt till VD.

Tjänsten är placerad i Stockholm men för rätt person kan placeringsort vara flexibel.

Resor i tjänsten förekommer.

Vem är du?

För att trivas i rollen som projektledare hos oss är du relationsorienterad och har ett stort intresse av att ansvara och driva projekt från planering till färdig installation. Du ärnoggrann, flexibel och har fallenhet för att omvandla problem till lösning. Som person besitter du färdigheten att prioritera mellan arbetsuppgifter, har ett systematiskt arbetssätt och har lätt för att fatta snabba beslut. I rollen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär en nära kontakt med kollegor och externa aktörer. Vidare ser vi att du som person ska kunna växla mellan ledarrollen till att vara en ödmjuk lagspelare.

Krav:

B-körkort
Kommuniceratal och skrift på svenska och engelska

Meriterande:

Projektledare bygg och anläggning
Materialkännedom för glas, stål och aluminium
Erfarenhet av glasbranschen eller annan likvärdig byggrelaterad bakgrund
Datorvana i Officepaketet

Oavsett om du är en erfaren projektledare eller nyexaminerad inom relevant område, kan du vara den vi söker. Vi på Glasfasader Norr lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Glasfasader Norr AB

Glasfasader Norr AB grundades år 2015 i Skellefteå och har sedan starten expanderat till att vara verksamma på flertalet orter runt om i Sverige samt med filial i Umeå och Stockholm. Vi erbjuder kvalificerade lösningar i form av totalentreprenad av byggprodukter i glas och metall samt montage av andra fasadmaterial. Med egen konstruktionsavdelning skräddarsyr vi projekt från idé till färdig produkt.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via mail. Urvalet kommer att ske löpande med sista ansökningsdag 31 augusti.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Kontakta HR-konsult Elin Bejegård via e-post elin@glasfasadernorr.se

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx