metallpartier

Metallpartier

Vi har ett brett produktprogram som omfattar metallpartier för dörrar, fönster och fasader.
Vi erbjuder också montage och underhåll av metallpartier.

Fasad- och fönsterpartier

En fasad av glas släpper in mycket ljus och skapar en trevlig innemiljö. Varesig det rör sig om en mindre del eller en stor fasad så kan vi erbjuda helhetslösnigar med glas och metallpartier.

Dörrpartier

Vi har dörrar i glas och metall i många olika utföranden. Oavsett om du vill du ha en glasdörr med metallpartier eller en robust industridörr helt i metall.

Entrépartier

Ingen entré är den andra lik. Vi hjälper dig med att ta fram din entré och skapa en ljus och välkomnande känsla. Kom in till oss och prata metallpartier så att vi kan komma fram till den bästa lösningen för er.

Glasfasader

Allt inom glasfasader. Från mindre skyltfönster och inredningsglas, till hela fasader, glastak och väggar. Vi levererar & monterar i shoppincentrum, hotell, kontor och andra offentliga miljöer.

fasad

Aluminiumpartier

Lång erfarenhet av montage av aluminiumpartier. Tillsammans med dig som beställare tar vi fram den bästa lösningen. På så vis finns vi med dig hela vägen från beställning till färdigt resultat.

alu

Metallpartier

Hos oss kan du även få hjälp med glasade brandklassade dörrar, entréer och väggpartier för inomhusbruk och i fasad. Vi erbjuder självklart även också montage och underhåll av metallpartier.

metal